Consell Esportiu del Garraf

Activitats del Consell Esportiu del Garraf

 

JOCS ESPORTIUS ESCOLARS DE CATALUNYA (2014-2015)

Foto 1

Per aquest proper dijous , 23 d'octubre , hi ha convocada la reunió de presentació de les competicions per equips dels JEEC.

Lloc : Sala Polivalent Complex Municipal de Futbol (Rambla Sant Jordi , s/n (VNG)

 

Reunió adreçada als responsables de les entitats i delegats/des dels diferents equips inscrits a la competició , ja que s'explicarà el reglament i desenvolupament de les activitats.


LLIGA COMARCAL FUTBOL-7 (Lleure)

Foto 1

Bar la Penya Sitges , Masca Asociación i Fenix FC primers liders en les seves respectives categories.

Resultats lògics a primera divisió on els tres equips sitgetans de la categoria van aconseguir deixar les seves porteries a zero. El Bar la Penya Sitges va passar per sobre pel recent ascendit Tot Gos (0-8), el segon classificat és el Sports Bar Sitges–Exterior Piscines que va golejar el All Blacks Castañeda que va disputar el partit curt d’efectius. Més competit va ser el Garra Charrua – Stones FC, finalment amb victòria del vermells. El Bar Serranito–Pinillos, actual subcampió de lliga, copa i supercopa es va desfer amb facilitat del Atl. Maetílico. Igualtat fins el final el Los Amigos de Zizou – Finques Rius que es van endur els primers per 4 a 3.

A segona A, espectacular victòria (7-0) del Masca Asociación , amb hat-trick de Borja Marín , que va golejar un Frankfurt Kal 95 que en les darreres temporades sempre havia estat lluitant per l’ascens fins les últimes jornades. Molta igualtat en la resta d’encontres a excepció del Nova Olivella – Penya Ribes que va finalitzar amb victoria dels ribetants per 0-5.

A segona B, el partit de la jornada el van disputar els Veterans CF Vilanova–La Tasquita, que aquest any tornen a començar des de l’última divisió, i el Luke Tubito Team. Els visitants es van avançar a la segona part amb un gol de Pavón, però en els darrers cinc minuts de partit, els gols de Tete, Malvar i Marc van capgirar el marcador. El primer líder d’aquesta divisió és un debutant a la competició, el Fenix FC, que va golejar un Patates Fregides BH, descendit l’any passat i que a priori, hauria de lluitar per recuperar la categoria.

Els reultats dels encontres disputats aquest dijous han estat : RD Impagos – MCD (3-4) i Club Tennis Ribes – Calamars Galaxy (1-2)

Resultats i classificacions


ASSEGURANCES JEEC 2014/2015

Foto 1

Consulteu el nou protocol d'actuació en cas d'accident d'esportistes , personal tècnic i àrbitres inscrits als Jocs Esportius de Catalunya 2104/2015.

La UCEC i els Consells Esportius no es faran càrrec de les despeses ocasionades per tota aquella persona que no hagi tramitat de manera correcta l'assegurança d'accidents a través del seu Consell Esportiu.

Protocol d'actuació en cas d'accident