Consell Esportiu del Garraf

Activitats del Consell Esportiu del Garraf

 

COMPETICIÓ COMARCAL DE PATINATGE ARTISTIC (JEEC 2014/2015)

Foto 1

Ja podeu consultar els resultats de la primera jornada de la competició comarcal , celebrada el passat diumenge 25 de gener , al Pavelló Poliesportiu Miguel Meca Torres de Les Roquetes (Sant Pere de Ribes).

L'organització de la trobada , a càrrec del Consell Esportiu del Garraf , va comptar amb la col.laboració del CPA Santa Eulàlia i la Regidoria d'Esports de Sant Pere de Ribes.

Aquesta competició és classificatòria per les fases supra-comarcals dels JEEC si aquestes son convocades.

Resultats


COMPETICIÓ COMARCAL DE TENNIS TAULA (JEEC 2014/2015)

Foto 1

Ja podeu consultar els resultats de la primera jornada d'aquesta competició  celebrada el passat divendres  23 de gener.

Les inscripcions per aquesta activitat segueixen obertes a través del formulari que adjuntem.

Propera jornada

 

Aquesta competició és classificatòria per les fases supra-comarcals dels JEEC si aquestes son convocades.

Inscripcions / Resultats


LLIGA COMARCAL FUTBOL-7 (Lleure)

Foto 1

Empat en el partit de la jornada.

(23/01/15) 

Bar Serranito Pinillos i All Black Castañeda van signar taules en un intens partit. Ho van aprofitar Bar La Penya Sitges i Sports Bar guanyant amb solvència. Stones FC va derrotar els Amigos de Zizou que continuen encadenant derrotes. Empat entre Finques Rius i Monbus en un bon partit. Descans aquesta setmana pel Tot Gos-Infinity que tanca la primera volta sense sumar cap punt.

A Segona A, el líder, Masca Asociación, va patir més del previst amb el MCD, CF Restaurant Torre d’Enveja i RD Impagos també van guanyar, aquests últims amb el Frankfurt Las Rejas que sembla ser es desinfla un mica. El Kal 95 va guanyar en un partit ajustat l’Atl Perroflautas, que cada jornada que passa es complica més la salvació. Golejada del Miró Gràfic amb pòker de gols de Llerena, autèntic jugador del partit. Dijous es disputava l’encontre Caue 1001 – Club Nova Olivella FS amb victoria dels visitants per un ajustat 1-2.

A Segona B, victòries fàcils de Veterans Vilanova La Tasquita, Club Tennis Ribes, Fènix FC i Luke Tubito Team enfront Calamars Galaxy, Patates Fregides BH, Finques Montané 1943 i Gavina FC respectivament. Va patir més un Sin Sponsor que va guanyar 1 a 0 al New Team. Tancava la jornada el The Dry Law – Can Tabaco (1-3).

Resultats i classificacions


200 escolars de la comarca del Garraf participen en la jornada "Jocs Tradicionals"

Foto 1

L'activitat, celebrada aquest dimecres (14.01.15) al Pavelló Poliesportiu del Garraf, anava adreçada als alumnes de segon curs d'Educació Primària.

Curses de sacs i de xapes o jocs com la xarranca , picamans o el pica paret han estat, entre d’altres exercicis, els protagonistes d’aquesta jornada que aquest curs hem incorporat al calendari d’activitats.

En la trobada han participat 200 nens i nenes de les escoles: Mar i Cel de Cubelles, Les Perellades i Les Roquetes de Sant Pere de Ribes i Ginesta i Llebetx de Vilanova i la Geltrú.

La jornada, que s'emmarca dins del programa Activitats de Suport a la Tasca Docent (ASTD) organitzat pel Consell Esportiu del Garraf, ha comptat amb la col.laboració de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

+info ASTD


Notes finals Curs CIATE '15

Foto 1

Ja podeu consultar les notes finals del Curs CIATE: Joc i Esport en edat escolar, que va finalitzar el passat 3 de gener.

Notes finals


CLASSIFICACIÓ JUGUEM NET BÀSQUET

Foto 1

Classificació Juguem Net Bàsquet


CLASSIFICACIÓ JUGUEM NET FUTBOL SALA

Foto 1

Classificació Juguem Net Futbol Sala


CLASSIFICACIÓ JUGUEM NET FUTBOL 7

Foto 1

Classificació Juguem Net Futbol 7


CLASSIFICACIÓ JUGUEM NET VOLEI

Foto 1

Classificació Juguem Net Voleibol


COMPETICIÓ COMARCAL DE CROS (JEEC 2014/2015)

Foto 1

Ja podeu consultar les classificacions del tercer Cros Escolar de la temporada celebrat aquest passat 21 de desembre a les Pistes Municipals d'Atletisme de Vilanova i la Geltrú.

Aquesta competició , organitzada pel Consell Esportiu del Garraf i que consta de 3 proves , és classificatòria per la Final Nacional de Cros dels JEEC si aquesta és convocada

Classificacions


L’Agrupació Territorial de Consells Esportius de Barcelona impulsa un manifest per reforçar la difusió i la implementació de valors en l’esport escolar

Foto 1

El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, ha participat avui al Museu Olímpic i de l'Esport Joan Antoni Samaranch, de Barcelona, a la presentació del Manifest de Valors amb el títol "El valor dels consells", impulsat per l’Agrupació Territorial de Consells Esportius de Barcelona en el marc del programa de valors dins dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya.

L’acte ha comptat també amb les intervencions de l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, com a vicepresident de la Unió de Consells Esportius de Barcelona i president de l’Agrupació Territorial de Consells Esportius de Barcelona, entitat organitzadora de l’acte, acompanyats de representants dels 15 Consells Esportius barcelonins que han signat el manifest.

També hi han assistit representants de diferents federacions esportives catalanes i esportistes com el jugador d’hoquei patins del FC Barcelona Marc Gual, el pilot de ral·lis Josep M. Membrado o l’exatleta olímpic Carlos Sala.

Manifest

Nota de premsa SGE


ASSEGURANCES JEEC 2014/2015

Foto 1

Consulteu el nou protocol d'actuació en cas d'accident d'esportistes , personal tècnic i àrbitres inscrits als Jocs Esportius de Catalunya 2104/2015.

La UCEC i els Consells Esportius no es faran càrrec de les despeses ocasionades per tota aquella persona que no hagi tramitat de manera correcta l'assegurança d'accidents a través del seu Consell Esportiu.

Protocol d'actuació en cas d'accident