Consell Esportiu del Garraf

Activitats del Consell Esportiu del Garraf

 

El Consell Esportiu del Garraf obre el període d'inscripcions a la LLIGA COMARCAL FUTBOL-7 2014/2015 (Lleure)

Foto 1

Les inscripcions o pre-inscripcions , en el cas dels equips de nova incorporació , caldrà realitzar-les abans del proper 7 de setembre.

Inscripcions on.line :

Pre-inscripcions on.line :

Per qualsevol consulta o aclariment podeu contactar amb nosaltres a través de l'adreça cegarraf@cegarraf.cat

+info


Obertes les inscripcions pel MINI CAMPUS ESTIU 2014

Foto 1

Activitats multiesportives adreçades a nens i nenes  de 4 a 12 anys

ON I QUAN ?

PREU 25 €

+ info

Inscripcions on line


TORNEIG FUTBOL-7 ESTIU 2014 (Lleure)

Foto 1

BAR LA PENYA SITGES campió de la primera edició d’aquesta competició organitzada pel Consell Esportiu del Garraf amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

En la final l’equip sitgetà es va imposar , en la tanda de penals , a UD PINILLOS desprès que el partit finalitzes amb empat a 3 gols.

Amb aquest desenllaç l’equip d’Ivan Carrasquilla encadena dues finals , Copa i Torneig d’Estiu , perdudes en els llançaments des de els 9 metres , mentre l’equip de Juanjo Valbuena reafirma el seu domini sumant aquest títol al de campió de la Lliga Comarcal 13-14.

En el partit pel tercer i quart lloc RD IMPAGOS guanyava a ARCADIA IFC , equip revelació d’aquest torneig , per un clar 9-4 confirmant així la seva previsible superioritat.

CAN TABACO i NEW TEAM FC oferien un exemple d’esportivitat en el partit pel cinquè i sisè lloc amb victòria final de l’equip patrocinat pels de Puigmoltó per 5-2.

La nota discordant de la competició venia dels sitgetans STONES FC que no es presentaven , com ja va succeir l’anterior jornada, a disputar l’encontre davant CAUE 1001 NITS D’ISTANBUL . Així l’equip vilanoví s’alçava amb la setena plaça i l’equip de la Blanca Subur era exclòs de la competició.

L'entrega de trofeus va anar a càrrec del senyor Lluís Pineda , sots president del Consell Esportiu del Garraf.


VACANCES D'ESTIU 2014

Foto 1

Tornem l'1 de setembre

Per qualsevol urgència podeu contactar amb nosaltres a traves de l'adreça cegarraf@cegarraf.cat