Consell Esportiu del Garraf

Activitats del Consell Esportiu del Garraf

 

LLIGA COMARCAL FUTBOL-7 (Lleure)

Foto 1

Frec a frec sitgetà.

06.03.15 

Com ja havien fet al partit d’anada, Bar La Penya i Sports Bar Sitges van empatar, aquest cop a un. Circumstància que fa que els primers, al ja haver descansat, depenguin d’ells mateixos per revalidar el títol. Tercera posició per un altre equip sitgetà, el Stones FC, que va veure com el seu rival no reunia el nombre mínim de jugadors per a la disputa del matx. Victòries còmodes de Garra Charrua, All Blacks Castañeda i Finques Rius davant Los Amigos de Zizou, Monbus i At. Maetílico, respectivament. A Segona A, el Masca Asociación sentència el campionat després de derrotar per la mínima el CF Restaurant Torre d’Enveja. Aquest veuen com el RD Impagos es situa a cinc punts després de derrotar el Penya Ribes. Quarta posició pel Frankfurt Las Rejas que es va desfer en el derby del Frankfurt Kal 95. Golejada del Auto Davilex davant del MCD i victòria treballada del Miró Gràfic Cubelles en clara línia ascendent contra el Caue 1001. Tancava la jornada l’encontre Atletico Perroflautas – Club Nova Olivella FS. amb el resultat de 0-2. A Segona B, el líder va patir de valent per derrotar el New Team. Més fàcil va ser la victòria del Fènix FC amb póker de gols de Granados. El Tenis Ribes va derrotar el Sin Sponsor en un treballat partit, mentre que un doblet de Quesada també donava els tres punts al Patates Fregides. Zona tranquil•la per un Calamars Galaxy que s’imposava al Finques Montané 1943. En la jornada de dijous enfrontament entre Gavina FC i Can Tabaco amb victoria mínima dels locals (1-0).

Resultats i classificacions


COMPETICIÓ COMARCAL D'ESCACS (JEEC 2014/2015)

Foto 1

Ja podeu consultar els resultats de la segona jornada de la competició comarcal , celebrada el passat divendres 27 de febrer.

Propera jornada

Cal inscripció prèvia per aquesta activitat

Resultats i classificacions


LA JORNADA

Foto 1

Ja podeu consultar els horaris del cap de setmana.

La Jornada


COMPETICIÓ COMARCAL DE NATACIÓ (JEEC 2014/2015)

Foto 1

Ja podeu consultar els resultats de la primera jornada de la competició comarcal , celebrada el passat dissabte 28 de febrer , a la piscina del CN Sitges.

L'organització de la trobada , a càrrec del Consell Esportiu del Garraf , va comptar amb la col.laboració del CN Sitges i la Regidoria d'Esports de Sitges.

Aquesta competició és classificatòria per les fases supra-comarcals dels JEEC si aquestes son convocades.

Resultats i classificacions


LLIGA COMARCAL FUTBOL-7 (Lleure)

Foto 1

Lliga de dos?

27.02.15 

Jornada decisiva la d’aquesta setmana a Primera, on el Bar La Penya Sitges va donar un cop definitiu guanyant per la mínima el Bar Serranito-Pinillos i deixant-lo a vuit punts del liderat. Sports Bar Sitges-Exterior Piscines és el líder, després de golejar sis a zero el Tot Gos Infinity. Es situa quart el Stones FC després de superar l’At. Maetílico per cinc a un. Empat entre Finques Rius, amb dos gols d’Héctor Ruiz en els últims tres minuts de partit, i All Blacks Castañeda. El partit dramàtic de la jornada el van disputar Mon-bus i Garra Charrua amb victòria final dels visitants que situa els primers en zona de descens.

A Segona A, continua imbatut el Masca Asociación que va patir més del previst per superar el Penya Ribes. És segon el CF Restaurant Torre d’Enveja després de golejar l’At. Perroflautas que no aixeca cap. També van guanyar el RD Impagos, Frankfurt Las Rejas i Auto Davilex, tercer, quart i cinquè, respectivament, de la classificació. En la jornada de dijous el Frankfurt Kal-95 – Miró Gràfic Cubelles finalitzava amb taules (3-3)

A Segona B, màxima igualtat. Empats als partits Sin Sponsor - Veterans Vilanova, i New Team FC – Gavina FC. I victòries per la mínima del Finques Montané 1943 sobre el Can Tabaco, i Patates Fregides, amb gran partit de Miquel, sobre Calamars Galaxy. Es va sortir del guió, el Club Tennis Ribes, que va golejar 0-5 el The Dry Law. Tancava la jornada el partit Luke Tubito Team – Fénix FC (3-5)

Foto: CF Restaurant Torre d'Enveja

Resultats i classificacions:


COMPETICIÓ COMARCAL DE TENNIS TAULA (JEEC 2014/2015)

Foto 1

Ja podeu consultar els resultats de la tercera jornada d'aquesta competició  celebrada el passat divendres  20 de febrer.

Propera jornada

Aquesta competició és classificatòria per les fases supra-comarcals dels JEEC si aquestes son convocades.

Resultats i classificacions


Prop de 400 escolars de la comarca participen en la jornada "Esports Col·lectius"

Foto 1

L'activitat , celebrada aquest dimecres (25.02.15)  en  les instal.lacions del Complex Municipal de Futbol i el Pavelló Poliesportiu del Garraf , anava destinada als alumnes del cicle superior de primària.

En la trobada han participat prop de 400 nois i noies de les escoles : Mar i Cel i Charlie Rivel de Cubelles , Les Parellades , Mediterrània i Les Roquetes de Sant Pere de Ribes i Llebetx de Vilanova i la Geltrú.

La jornada , que s'emmarca dins del programa Activitats de Suport a la Tasca Docent (ASTD) organitzat pel Consell Esportiu del Garraf , ha comptat amb la col.laboració de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.


COMPETICIÓ COMARCAL DE PATINATGE ARTISTIC (JEEC 2014/2015)

Foto 1

Ja podeu consultar els resultats de la segona jornada de la competició comarcal , celebrada el passat diumenge 22 de febrer , al Pavelló Poliesportiu de Pins Vens (Sitges).

L'organització de la trobada , a càrrec del Consell Esportiu del Garraf , va comptar amb la col.laboració del CPA Sitges i la Regidoria d'Esports de Sitges.

Aquesta competició és classificatòria per les fases supra-comarcals dels JEEC si aquestes son convocades.

Resultats


CLASSIFICACIÓ JUGUEM NET BÀSQUET

Foto 1

Classificació Juguem Net Bàsquet


CLASSIFICACIÓ JUGUEM NET FUTBOL SALA

Foto 1

Classificació Juguem Net Futbol Sala


CLASSIFICACIÓ JUGUEM NET FUTBOL 7

Foto 1

Classificació Juguem Net Futbol 7


CLASSIFICACIÓ JUGUEM NET VOLEIBOL

Foto 1

Classificació Juguem Net Voleibol


L’Agrupació Territorial de Consells Esportius de Barcelona impulsa un manifest per reforçar la difusió i la implementació de valors en l’esport escolar

Foto 1

El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, ha participat avui al Museu Olímpic i de l'Esport Joan Antoni Samaranch, de Barcelona, a la presentació del Manifest de Valors amb el títol "El valor dels consells", impulsat per l’Agrupació Territorial de Consells Esportius de Barcelona en el marc del programa de valors dins dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya.

L’acte ha comptat també amb les intervencions de l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, com a vicepresident de la Unió de Consells Esportius de Barcelona i president de l’Agrupació Territorial de Consells Esportius de Barcelona, entitat organitzadora de l’acte, acompanyats de representants dels 15 Consells Esportius barcelonins que han signat el manifest.

També hi han assistit representants de diferents federacions esportives catalanes i esportistes com el jugador d’hoquei patins del FC Barcelona Marc Gual, el pilot de ral·lis Josep M. Membrado o l’exatleta olímpic Carlos Sala.

Manifest

Nota de premsa SGE


ASSEGURANCES JEEC 2014/2015

Foto 1

Consulteu el nou protocol d'actuació en cas d'accident d'esportistes , personal tècnic i àrbitres inscrits als Jocs Esportius de Catalunya 2104/2015.

La UCEC i els Consells Esportius no es faran càrrec de les despeses ocasionades per tota aquella persona que no hagi tramitat de manera correcta l'assegurança d'accidents a través del seu Consell Esportiu.

Protocol d'actuació en cas d'accident