Consell Esportiu del Garraf

Activitats del Consell Esportiu del Garraf

 

LLIGA COMARCAL D'ATLETISME ESCOLAR (JEEC 2014-2015)

Foto 1

Obertes les inscripcions per aquesta competició , reservada a atletes de les categories Benjamí , Aleví , Infantil i Cadet  , que consta de 4 jornades puntuables per la classificació final .

Les inscripcions per aquesta competició cal realitzar-les a través de l'enllaç que adjuntem. Dies: 12 i 26 d'abril (Diumenge) 16 i 23 de maig (Dissabte) Hora inici: Cadets i Infantils - 16:00 Dissabte / 10:00 Diumenge Alevins i Benjamins - 17:30 Dissabte / 11:30 Diumenge Lloc: Pistes d'atletisme de Vilanova i la Geltrú

Informació


LLIGA COMARCAL FUTBOL-7 (Lleure)

Foto 1

El Masca Asociación ja és campió a Segona A

27.03.15 

La victòria contra el Auto Davilex per 3 a 1 fa que, a manca de quatre jornades per la finalització del campionat, el Masca Asociación s’hagi proclamat campió de lliga a Segona A. En la resta de partits de dimarts, victòries de Caue 1001, Penya Ribes, Miró Gràfic Cubelles i RD Impagos, contra Frankfurt Kal 95, MCD, Club Nova Olivella i At. Perroflautas. Dijous es disputava l’encontre Restaurant Torre d’Enveja – Frankfurt Las Rejas amb resultat final de 5-2.

A Segona B, els equips de la zona alta de la taula classificatòria no afluixen, golejades contundents de Veterans Vilanova, Fènix FC, Tenis Ribes i Luke Tubito Team contra Patates Fregides, Can Tabaco, FC Gavina i The Dry Law. Intens duel entre el Sin Sponsor i Calamars Glaxy que van guanyar els locals per la mínima. L’encontre New Team FC – Patates Fregides BH tancava la jornada amb victòria del visitants (0-3)

A Primera, pas de gegant del Bar La Penya Sitges per assolir el campionat després de golejar el Mon-bus. A quatre punts, queda un Sports Bar Sitges que va empatar contra l’Stones FC. Es confirma a la tercera plaça el Finques Rius, en gran estat de forma, que es va desfer del Bar Serranito-Pinillos per 5 a 0. S’assegura pràcticament la salvació el Garra Charrua que va guanyar per 7 a 4 l’At. Maetilico. Surt del descens Los Amigos de Zizou, que va guanyar el Tot Gos Infinity per 9 a 1. Foto: Masca Asociación

Resultats i Classificacions


MINI-CAMPUS SETMANA SANTA 2015

Foto 1

Un cop assolit el nombre mínim de nens i nenes per tirar endavant aquesta activitat segueixen obertes les inscripcions per la mateixa.

Activitats multiesportives per nens i nenes de 4 a 12 anys. ON I QUAN ? -Dates : 30 i 31 de març i 1 i 2 d'abril -Horari : de 9:00 a 13:00 -Lloc : Instal.lacions esportives municipals (VNG) -Preu: 25€

Formulari d'inscripció


COMPETICIÓ COMARCAL DE TENNIS TAULA (JEEC 2014/2015)

Foto 1

Ja podeu consultar els resultats de la cinquena jornada d'aquesta competició celebrada el passat divendres dia 20 de març.

Jornada Final: Dia : Divendres 27 de març Hora: 18:00 Lloc: Pavelló Casernes (VNG)

Resultats i classificacions


LLIGA COMARCAL D'ATLETISME ESCOLAR (2014-2015)

Foto 1

Per problemes de disponibilitat de les instal·lacions ens veiem obligats a canviar les dates d'aquesta competició.

Tant aviat com tinguem confirmat el nou calendari el publicarem a la nostra web.

Formulari d'inscripcions


COMPETICIÓ COMARCAL DE NATACIÓ (JEEC 2014/2015)

Foto 1

Ja podeu consultar els resultats de la jornada, segona de la competició comarcal i quarta de la intercomarcal, celebrada aquest passat dissabte 14 de març, a la piscina del CN Sitges.

 

L'organització de la trobada , a càrrec del Consell Esportiu del Garraf , va comptar amb la col.laboració del CN Sitges i la Regidoria d'Esports de Sitges.

Resultats


COMPETICIÓ COMARCAL DE PATINATGE ARTISTIC (JEEC 2014/2015)

Foto 1

 Ja podeu consultar els resultats de la tercera jornada de la competició comarcal, celebrada el passat diumenge 15 de març, a les instal·lacions del Col·legi Sant Bonaventura de Vilanova i la Geltrú.

L'organització de la trobada , a càrrec del Consell Esportiu del Garraf , va comptar amb la col.laboració de la secció de patinatge del Club Esportiu Franciscans.

Resultats


COMPETICIÓ COMARCAL D'ESCACS (JEEC 2014/2015)

Foto 1

Ja podeu consultar els resultats de la darrera jornada i la classificació final d'aquesta competició.

Prop de 50 esportistes han participat en aquesta activitat que s'ha desenvolupat al llarg del mes de març en la sala polivalent del Complex Municipal de Futbol de Vilanova.

L'organització de la competició , a càrrec del Consell Esportiu del Garraf, va comptar amb la col·laboració de la Regidoria d'Esports de Vilanova i la Geltrú.

Resultats i classificacions


Més de 150 escolars de la comarca participen en la jornada "Mini-Olimpiades atlètiques"

Foto 1

L'activitat , celebrada aquest dimecres (11.03.15)  a les Pistes Municipals d'Atletisme de Vilanova i la Geltrú , anava destinada als alumnes de quart curs de Primària.

Curses de diverses distàncies , salts d’alçada i llargada i llançaments de pes i vòrtex han estat les proves que han practicat els participants d’aquesta jornada que hem inclòs enguany en el programa d’activitats.

En la trobada han participat més de 150 nois i noies de les escoles Les Parellades, El Pi i Les Roquetes de Sant Pere de Ribes i la Ginesta de Vilanova i la Geltrú.

La jornada, que s'emmarca dins del programa Activitats de Suport a la Tasca Docent (ASTD) organitzat pel Consell Esportiu del Garraf, ha comptat amb la col·laboració de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.


Obertes les inscripcions pel MINI CAMPUS SETMANA SANTA 2015

Foto 1

Activitats multiesportives per nens i nenes de 4 a 12 anys.

ON I QUAN ?

Per garantir el bon funcionament de les activitats el nombre mínim d’inscrits ha de ser de 15 participants per grup.

Si no s’aconsegueix el nombre mínim de inscripcions caldrà suspendre , total o parcialment , l’activitat.

L’únic cas en que es retornarà la totalitat l’import pagat serà la suspensió de l’activitat

Informació i inscripcions


CLASSIFICACIÓ JUGUEM NET BÀSQUET

Foto 1

Classificació Juguem Net Bàsquet


CLASSIFICACIÓ JUGUEM NET FUTBOL SALA

Foto 1

Classificació Juguem Net Futbol Sala


CLASSIFICACIÓ JUGUEM NET FUTBOL 7

Foto 1

Classificació Juguem Net Futbol 7


CLASSIFICACIÓ JUGUEM NET VOLEIBOL

Foto 1

Classificació Juguem Net Voleibol


L’Agrupació Territorial de Consells Esportius de Barcelona impulsa un manifest per reforçar la difusió i la implementació de valors en l’esport escolar

Foto 1

El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, ha participat avui al Museu Olímpic i de l'Esport Joan Antoni Samaranch, de Barcelona, a la presentació del Manifest de Valors amb el títol "El valor dels consells", impulsat per l’Agrupació Territorial de Consells Esportius de Barcelona en el marc del programa de valors dins dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya.

L’acte ha comptat també amb les intervencions de l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, com a vicepresident de la Unió de Consells Esportius de Barcelona i president de l’Agrupació Territorial de Consells Esportius de Barcelona, entitat organitzadora de l’acte, acompanyats de representants dels 15 Consells Esportius barcelonins que han signat el manifest.

També hi han assistit representants de diferents federacions esportives catalanes i esportistes com el jugador d’hoquei patins del FC Barcelona Marc Gual, el pilot de ral·lis Josep M. Membrado o l’exatleta olímpic Carlos Sala.

Manifest

Nota de premsa SGE


ASSEGURANCES JEEC 2014/2015

Foto 1

Consulteu el nou protocol d'actuació en cas d'accident d'esportistes , personal tècnic i àrbitres inscrits als Jocs Esportius de Catalunya 2104/2015.

La UCEC i els Consells Esportius no es faran càrrec de les despeses ocasionades per tota aquella persona que no hagi tramitat de manera correcta l'assegurança d'accidents a través del seu Consell Esportiu.

Protocol d'actuació en cas d'accident