Consell Esportiu del Garraf

Activitats del Consell Esportiu del Garraf

 

COMPETICIÓ COMARCAL DE CROS (JEEC 2014/2015)

Foto 1

Ja podeu consultar les classificacions del segon Cros Escolar de la temporada celebrat aquest passat 23 de novembre a les Pistes Municipals d'Atletisme de Vilanova i la Geltrú.

Aquesta competició , organitzada pel Consell Esportiu del Garraf i que consta de 3 proves , és classificatòria per la Final Nacional de Cros dels JEEC si aquesta és convocada

Classificacions


CURS D'INICIACIÓ A TÈCNIC D'ESPORTS

Foto 1

Obertes les inscripcions pel CIATE "Jocs i esport en edat escolar"

El CIATE ofereix una informació de qualitat adequada, facilita la informació bàsica per a la realització d’activitats esportives en l’àmbit extraescolar ajudant a sensibilitzar les petites entitats esportives, el personal tècnic voluntari, les famílies i acompanyants en la seva execució pràctica diària.

Els cursos d'iniciació a tècnic d'esport seran reconeguts mitjançant un certificat d’assistència que signarà l'Escola Catalana de l'Esport.

Important: aquesta formació està adreçada al voluntariat i el seu certificat d’assistència no dóna accés al Registre Oficial de Professionals de l'Esport.

Places limitades (30)

Informació / Butlleta d'inscripció


LA JORNADA

Foto 1

Ja podeu consultar els horaris del cap de setmana.

La Jornada


LLIGA COMARCAL FUTBOL-7 (Lleure)

Foto 1

El Bar La Penya Sitges es queda sol al capdavant de Primera

La victòria per 3 a 4 davant el Finques Rius fa que el Bar La penya Sitges sigui líder en solitari de Primera. Stones FC que passa a ser segon va empatar a quatre amb el Bar Serranito que no guanya des de la jornada 2. Nova victòria dels All Blacks Castañeda i At. Maetílico. També va guanyar un Monbus sobre un Tot Gos Infinity que encara no ha puntuat.

A Segona A, el Masca Asociación és líder en solitari i únic equip de la competició que ha guanyat tots els partits que ha disputat, després de golejar el At. Perroflautes per 1 a 7 i l’empat del Frankfurt Las Rejas davant del sempre complicat Penya Ribes (2 a 2). És tercer el CF Restaurant Torre d’Enveja que va guanyar per la mínima el Miró Gràfic. RD Impagos i CAUE 1001 van golejar el Club Nova Olivella i MCD que ocupen les places de descens. En la jornada de dijous Auto Davilex-Bar Black&White s’imposava al Frankfurt Kal 95 per un ajustat 1 a 2.

A Segona B, el Veterans Vilanova La Tasquita es deixa els primers punts de la temporada empatant contra el Gavina FC (4 a 4), passa a ocupar la primera plaça els vilafranquins del Fenix FC que van guanyar el New Team per 1 a 5. És tercer el Club Tennis Ribes que va guanyar el Can Tabaco. El Sin Sponsor atura de cop la bona dinàmica del Patates Fregides BH i el goleja per 4 a 0. TheDry Law i Calamars Galaxy van signar taules. En el darrer partit de la jornada Luke Tubito Team s’imposava per la mínima (3 a 2) al Finques Montané 1943.

Resultats i classificacions


Obertes les inscripcions pel MINI CAMPUS NADAL 2014

Foto 1

Activitats multiesportives per nens i nenes de 4 a 12 anys.

ON I QUAN ?

PREU 30 €

Inscripcions fins el 19 de desembre

Per garantir el bon funcionament de les activitats el nombre mínim d’inscrits ha de ser de 15 participants per grup.

Si no s’aconsegueix el nombre mínim de inscripcions caldrà suspendre , total o parcialment , l’activitat.

L’únic cas en que es retornarà la totalitat l’import pagat serà la suspensió de l’activitat

Informació i inscripcions


ASSEGURANCES JEEC 2014/2015

Foto 1

Consulteu el nou protocol d'actuació en cas d'accident d'esportistes , personal tècnic i àrbitres inscrits als Jocs Esportius de Catalunya 2104/2015.

La UCEC i els Consells Esportius no es faran càrrec de les despeses ocasionades per tota aquella persona que no hagi tramitat de manera correcta l'assegurança d'accidents a través del seu Consell Esportiu.

Protocol d'actuació en cas d'accident