Consell Esportiu del Garraf

Activitats del Consell Esportiu del Garraf

 

LLIGA COMARCAL FUTBOL-7 (Lleure)

Foto 1

Bar Serranito-Pinillos nou lider a Primera Divisió.

El Bar Serranito-Pinillos va derrotar el Tot Gos-Infinity per 8 a 0 en un complert partit i és nou líder a Primera. FC Stones i Los Amigos de Zizou també continuen imbatuts amb dos victòries en dos partits. La sorpresa de la jornada la va donar l’Atlético Maetílico que va passar per sobre d’un Sports Bar Sitges-Exterior Piscines força desconegut. En aquesta categoria jornada de descans pel Bar La Penya Sitges. Força igualtat a Segona A. CF Restaurant Torre d’Enveja i Frankfut Las Rejas van guanyar per la mínima i juntament amb la Penya Ribes que va doblegar l’Atl. Perroflautas ocupen les primeres places. A aquest grup s’hi afegeix el Masca Asociación que en la jornada de dijous s’imposava per 2-3 al Caue 1001 . Pel que fa a la resta de partits victòries del Frankfurt Kal 95 i Miró Gràfic Cubelles davant de RD Impagos i MCD respectivament. A Segona B, partidàs entre el Luke Tubito Team i el Club Tennis Ribes (6-7) on el jugador del partit, Jordi Pérez, va fer 4 gols. Van guanyar amb facilitat els seus partits Sin Sponsor, Patates Fregides BH i New Team FC. Més problemes per aconseguir la victòria va tenir un Fènix FC que es va desfer del Calamars Galaxy per la mínima (3-4). Aquest dijous es va disputar un interessantíssim TheDry Law – Veterans CF Vilanova-LaTasquita amb victòria d’aquests darrers per 1-3.

Resultats i classificacions


COMPETICIÓ COMARCAL DE CROS (JEEC 2014/2015)

Foto 1

Obertes les inscripcions pel primer Cros Escolar de la temporada (09.11.14)

Les inscripcions per aquesta cursa cal realitzar-les , abans de dijous 6 de novembre , a través de l'enllaç que adjuntem.

El preu d'inscripció és de 2€ que caldrà fer efectiu en el moment de recollir el dorsal el mateix dia de la cursa.

Els resultats de les curses de la Competició Comarcal de Cros són classificatòris per la Final Nacional dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya (JEEC) si aquesta és convocada.

Cartell/Horaris

Inscripcions


ASSEGURANCES JEEC 2014/2015

Foto 1

Consulteu el nou protocol d'actuació en cas d'accident d'esportistes , personal tècnic i àrbitres inscrits als Jocs Esportius de Catalunya 2104/2015.

La UCEC i els Consells Esportius no es faran càrrec de les despeses ocasionades per tota aquella persona que no hagi tramitat de manera correcta l'assegurança d'accidents a través del seu Consell Esportiu.

Protocol d'actuació en cas d'accident