Consell Esportiu del Garraf

Activitats del Consell Esportiu del Garraf

 

TORNEIG FUTBOL-7 ESTIU 2014 (Lleure)

Foto 1

Un cop finalitzada la primera fase d'aquesta competició ja podeu consultar els aparallements de quarts de final.

Els enfrontaments BAR LA PENYA SITGES - STONES FC i UD PINILLOS - CAUE 1001 NITS D’ISTANBUL es preveuen , d’entrada , els partits més igualats de la quarta jornada del torneig.

Per la seva banda ARCADIA IFC i RD IMPAGOS , campions del seus grups en la fase prèvia , parteixen com a favorits davant NEW TEAM FC i CAN TABACO respectivament.

Horaris Jornada 4


HORARI D'ESTIU 2014

Foto 1

Us informem que durant el mes de juliol el nostre horari d'atenció al públic serà :

Si us cal contactar amb nosaltres també ho podeu fer a través de l'adreça electrónica: cegarraf@cegarraf.cat


LLIGA COMARCAL ATLETISME ESCOLAR (JEEC 2013/2014)

Foto 1

Ja podeu consultar els resultats de la quarta jornada d'aquesta competició , celebrada el passat diumenge 1 de juny , així com les classificacions finals de la LLIGA.

Un total de 68 atletes de la comarca han participat en la primera edició de la Lliga Comarcal d'Atletisme Escolar que s'ha disputat al llarg de 4 jornades. L'acte de cloenda i entrega de medalles va comptar amb la presència de la senyora Rosa Huguet , alcaldessa de Canyelles , i del senyor Francisco Ruiz , membre de la Comissió Directiva del CE Garraf. L'organització de la competició va anar a càrrec del Consell Esportiu del Garraf conjuntament amb el Club Atletisme Vilanova Dinami-K.

Resultats i classificacions


Prop de 500 alumnes participen a la Trobada Esports a la Platja , del Consell Esportiu del Garraf

Foto 1

La platja de Cubelles ha acollit aquest dimecres (04.06.14) la Trobada Esports a la Platja , organitzada pel Consell Esportiu del Garraf, en la que hi han participat prop de 500 joves , alumnes de 1er i 2on d'ESO, de la comarca del Garraf.

La proposta de l'activitat és donar a conèixer una proposta alternativa d'esport , desvinculada de qualsevol connotació competitiva , que ofereixi una estreta vinculació amb la resta de companys i companyes en un entorn natural i de fácil accés , la PLATJA.

La trobada de caire totalment lúdic-esportiu ha servit , també , per relacionar els grups dels diferents centres participants.

Els instituts que hi han participat són : Manuel de Cabanyes de Vilanova i la Geltrú, Montgròs i Can Puig de Sant Pere de Ribes, Joan Ramon Benaprés de Sitges i Les Vinyes de Cubelles.

La jornada , que s'emmarca dins del programa Activitats de Suport a la Tasca Docent (ASTD) organitzat pel Consell Esportiu del Garraf , ha comptat amb la col.laboració de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Cubelles.