Consell Esportiu del Garraf

Activitats del Consell Esportiu del Garraf

 

HORARI D'ESTIU 2015

Foto 1

Us informem que durant el mes de juliol el nostre horari d'atenció al públic serà :

Si us cal contactar amb nosaltres també ho podeu fer a través de l'adreça electrónica: cegarraf@cegarraf.cat


L'Assemblea General del Consell Esportiu del Garraf aprova la liquidació del Pressupost 2014 i el Pressupost 2015

Foto 1

L'acte es va celebrar el passat dimarts, 30 de juny, a la sala polivalent del Complex Municipal de Futbol de Vilanova i la Geltrú.

En la mateixa trobada, en la que van estar representades més de 20 clubs i entitats de la comarca, es va presentar la Memòria d'Activitats del Curs 2014-2015. Un cop finalitzada l'Assemblea es va procedir al lliurament de trofeus a les entitats participants als Jocs Esportius Escolars de Catalunya 14-15.


TORNEIG FUTBOL-7 "ESTIU 2015" (Lleure)

Foto 1

Obertes les inscripcions per aquesta competició.

Competició reservada a jugadors amb el CARNET ESPORTISTA 14/15 del Consell Esportiu del Garraf.

Inscripcions per rigorós ordre d'arribada

+ info : cegarraf@cegarraf.cat


LLIGA COMARCAL FUTBOL-7 (Lleure)

Foto 1

Masca Asociación, campió de Copa

El Masca Asociación, s’ha proclamat campió de Copa després de derrotar el Finques Rius a la gran final per tres a un.

Els blau i negres es van avançar amb gols de Zurera i Marín. El Finques va agafar les regnes del partit a la segona meitat i un gol de Joel Valldosera en una jugada trenada per tot l’equip els va permetre somiar durant uns minuts, però una gran aturada de Farrero i un posterior gol de Zurera van sentenciar la final.

Amb aquest resultat el Masca, actual campió de Segona A, acaba la temporada comptant els seus partits per victòries.

En la lluita per la tercera plaça, esportivitat màxima entre Miró Gràfic Cubelles i Sin Sponsor amb empat final. A la tanda de penals, victòria pels cubellencs davant l’equip revelació d’aquesta edició de la Copa.


COPA ESCACS ALT PENEDÈS-GARRAF

Foto 1

Ja podeu consultar els resultats de la segona jornada i la classificació final de la competició.

Aquest passat dissabte, 6 de juny, es va disputar a l‘Escola Baltà Elias de Vilafranca del Penedès la segona jornada de la Copa Escacs Alt Penedès-Garraf organitzada per els Consells Esportius de les dues comarques.

En aquesta competició van poder participar els jugadors i jugadores classificats en les respectives fases comarcals dels JEEC 14-15. Mª Angeles García i Xavier Àvila , responsables tècnics de la competició , van destacar l’èxit de participació en aquesta primera edició de la Copa Escacs i van agrair a les direccions dels centres Institut Baix a Mar de Vilanova i la Geltrú i l’Escola Baltà Elias de Vilafranca del Penedès la seva col•laboració en l’organització de les dues jornades.

La darrera jornada va finalitzar amb el lliurament de trofeus als tres primers classificats de les categories benjamí , aleví i infantil i un obsequi per tots els participants inclosos els de la categoria prebenjamí.

Resultats i classificacions


CLASSIFICACIÓ JUGUEM NET BÀSQUET

Foto 1

Classificació


CLASSIFICACIÓ JUGUEM NET FUTBOL SALA

Foto 1

Classificació


CLASSIFICACIÓ JUGUEM NET FUTBOL 7

Foto 1

Classificació


CLASSIFICACIÓ JUGUEM NET VOLEIBOL

Foto 1

Classificació


FINALS INTERCOMARCALS ESCOLARS 2014/2015

Foto 1

Ara'munt (CE Garraf) en categoria infantil i Ampa San Pedro (CEBLLOB) en categoria juvenil guanyadors en la competició de Futbol-Sala.

Ja podeu consultar els resultats de la fase final disputada aquest passat dissabte al Pavelló de Pins Vens (Sitges).

Resultats


LLIGA COMARCAL D'ATLETISME ESCOLAR (JEEC 2014/2015)

Foto 1

Ja podeu consultar els resultats de la darrera jornada d'aquesta competició i les classificacions finals de la mateixa.

Prop de 70 atletes han participat, al llarg de 4 jornades, en la segona edició d'aquesta activitat organitzada pel Consell Esportiu del Garraf amb la col.laboració del Dinami-k Club Atletisme Vilanova i la Regidoria d'Esports de l'ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Resultats i classificacions


CONCURS CULTURAL-ESPORTIU 2015

Foto 1

Aquest dijous , 21 de maig , s'han lliurat , a la sala polivalent del Complex Municipal de Futbol de Vilanova i la Geltrú . les medalles als autors/es de les obres premiades.

Escolars de Cubelles , Sant Pere de Ribes i Vilanova i la Geltrú , han participat en aquesta activitat que vol donar a conèixer la pràctica esportiva a través de les manifestacions culturals i desenvolupar les qualitats artístiques dels nois i noies participants.

Classificacions

Treballs finalistes


Joves de Canyelles, Sant Pere de Ribes i Vilanova i la Geltrú participen en la jornada "Esports a la Platja"

Foto 1

L'activitat celebrada aquest  dimecres, 20 de maig, en la platja de La Mota de Cubelles anava adreçada als i les alumnes del Cicle Inicial de Secundària.

Prop de 300 alumnes dels instituts Pla del Bosc (Canyelles), Can Puig i Montgròs (Sant Pere de Ribes) i Francesc X. Lluch i Rafecas (Vilanova i la Geltrú) han estat els participants en aquesta, ja tradicional, activitat.

La jornada, que s'emmarca dins del programa Activitats de Suport a la Tasca Docent (ASTD) organitzat pel Consell Esportiu del Garraf , ha comptat amb la col•laboració de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Cubelles.


Nois i noies d'Olivella, Sant Pere de Ribes i Vilanova i la Geltrú participen en la jornada "Mini Curses d'Orientació"

Foto 1

L'activitat celebrada aquest  dimecres, 13 de maig, en els terrenys de la Masia d'en Cabanyes anava adreçada als i les alumnes de sisè de Primària

Més de 110 alumnes de les escoles El Morsell (Olivella), El Pi i Roquetes (Sant Pere de Ribes)i Ginesta (Vilanova i la Geltrú han estat els participants en aquesta nova activitat. La jornada, que s'emmarca dins del programa Activitats de Suport a la Tasca Docent (ASTD) organitzat pel Consell Esportiu del Garraf , ha comptat amb la col•laboració de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i del Consell Comarcal del Garraf.


Alumnes de l' IES Can Puig de Sant Pere de Ribes participen en la jornada "Curses d'orientació"

Foto 1

L'activitat celebrada aquest passat dimecres, 6 de maig, en els terrenys de la Masia d'en Cabanyes anava adreçada als i les alumnes de tercer i quart d'ESO.

La jornada, en la que hi van participar més de 80 nois i noies, s'emmarca dins del programa Activitats de Suport a la Tasca Docent, (ASTD) organitzat pel Consell Esportiu del Garraf i va comptar amb la col•laboració de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i del Consell Comarcal del Garraf.


COMPETICIÓ COMARCAL DE NATACIÓ (JEEC 2014/2015)

Foto 1

Ja podeu consultar els resultats de la jornada final d'aquesta competició comarcal, celebrada el passat dissabte 25 d'abril, a les instal·lacions del CN Sitges.

Lycée Bel Air de Sant Pere de Ribes i Club Natació Sitges han estat les entitats representades en aquesta final en la que han participat els i les millors nedadors/es classificats/des en les jornades prèvies. Aquesta jornada final, organitzada pel Consell Esportiu del Garraf, va comptar amb la col.laboració del CN Sitges i la Regidoria d'Esports de l'ajuntament de la Blanca Subur.

Classificacions


COMPETICIÓ COMARCAL DE PATINATGE ARTISTIC (JEEC 2014/2015)

Foto 1

Ja podeu consultar els resultats de la jornada final d'aquesta competició comarcal, celebrada el passat diumenge 19 d'abril, al Pavelló Miguel Meca Torres de Les Roquetes (Sant Pere de Ribes)

CPA Sitges, CPA Santa Eulàlia, Escola El Cim, Escola Canigó, Sant Bonaventura i UEB La Fundació han estat les entitats representades en aquesta final en la que han participat els i les millors esportistes classificats/des en les tres primeres jornades.

L'acte de cloenda i lliurament de medalles d'aquesta jornada, organitzada pel Consell Esportiu del Garraf amb la col.laboració del CPA Santa Eulàlia i la Regidoria d'Esports de Sant Pere de Ribes, va comptar amb la presència del Sr. Lluís Pineda , sots-president del C.E.Garraf.

Classificacions


COMPETICIÓ COMARCAL DE TENNIS TAULA (JEEC 2014/2015)

Foto 1

Ja podeu consultar les classificacions finals d'aquesta competició.

Esportistes de Vilanova i la Geltrú, Sant Pere de Ribes, Sitges i Cubelles han participat en aquesta activitat que s'ha desenvolupat entre els mesos de gener i març en el Pavelló de les Casernes (VNG).

L'organització de la competició , a càrrec del Consell Esportiu del Garraf, va comptar amb la col·laboració de la Regidoria d'Esports de Vilanova i la Geltrú.

Classificació final


COMPETICIÓ COMARCAL D'ESCACS (JEEC 2014/2015)

Foto 1

Ja podeu consultar els resultats de la darrera jornada i la classificació final d'aquesta competició.

Prop de 50 esportistes han participat en aquesta activitat que s'ha desenvolupat al llarg del mes de març en la sala polivalent del Complex Municipal de Futbol de Vilanova.

L'organització de la competició , a càrrec del Consell Esportiu del Garraf, va comptar amb la col·laboració de la Regidoria d'Esports de Vilanova i la Geltrú.

Resultats i classificacions


L’Agrupació Territorial de Consells Esportius de Barcelona impulsa un manifest per reforçar la difusió i la implementació de valors en l’esport escolar

Foto 1

El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, ha participat avui al Museu Olímpic i de l'Esport Joan Antoni Samaranch, de Barcelona, a la presentació del Manifest de Valors amb el títol "El valor dels consells", impulsat per l’Agrupació Territorial de Consells Esportius de Barcelona en el marc del programa de valors dins dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya.

L’acte ha comptat també amb les intervencions de l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, com a vicepresident de la Unió de Consells Esportius de Barcelona i president de l’Agrupació Territorial de Consells Esportius de Barcelona, entitat organitzadora de l’acte, acompanyats de representants dels 15 Consells Esportius barcelonins que han signat el manifest.

També hi han assistit representants de diferents federacions esportives catalanes i esportistes com el jugador d’hoquei patins del FC Barcelona Marc Gual, el pilot de ral·lis Josep M. Membrado o l’exatleta olímpic Carlos Sala.

Manifest

Nota de premsa SGE


ASSEGURANCES JEEC 2014/2015

Foto 1

Consulteu el nou protocol d'actuació en cas d'accident d'esportistes , personal tècnic i àrbitres inscrits als Jocs Esportius de Catalunya 2104/2015.

La UCEC i els Consells Esportius no es faran càrrec de les despeses ocasionades per tota aquella persona que no hagi tramitat de manera correcta l'assegurança d'accidents a través del seu Consell Esportiu.

Protocol d'actuació en cas d'accident