Consell Esportiu del Garraf

Activitats del Consell Esportiu del Garraf

 

LLIGA COMARCAL FUTBOL-7 (Lleure)

Foto 1

Triple empat al liderat de Segona A

Masca Asociación, CF Restaurant Torre d’Enveja i Frankfurt Las Rejas són colíders a Segona A després de les tres primeres jornades, un cop derrotats Penya Ribes, At. Perroflautas i MCD. RD Impagos i CAUE 1001 van empatar a tres després d’un intens partit. L’Auto Davilex Black and White va aconseguir els primers punts davant d’un Club Nova Olivella FS que continua sense puntuar. En la jornada de dijous l’encontre Miró Gràfic Cubelles – Frankfurt Kal 95 va finalitzar amb victòria d’aquests darrers per 2-4.

A Segona B, nova victòria del Veterans CF Vilanova-LaTasquita davant un Sin Sponsor que estava imbatut. Finques Montané i Club Tennis Ribes també aconseguien els tres punts mentre Patates Fregides i Calamars Galaxy, al igual que Gavina FC i New Team FC empataven el seus respectius partits. Taules , també aquest dijous , en l’encontre Fenix FC – Luke Tubito Team 3-3 .

A Primera, Stones FC s’aprofita que Bar La Penya i Los amigos de Zizou ja han descansat i és líder, tot i empatar amb l’Atl. Maetílico en un interessant encontre. Ocupen les places de descens Garra Charrúa i Tot Gos Infinitiy després de perdre contra el Monbús i Sport Bar Sitges-Exterior Piscines respectivament. Igualtat màxima entre All Blacks Castañeda i Finques Rius amb empat a dos. El partit de la jornada el disputaven el Bar La Penya Sitges i el Bar Serranito-Pinillos. Els sitgetans, tot i presentar-se mancats d’efectius van anar dominant el marcador durant tot el partit, amb el 3 a 2 i quan els vilanovins buscaven l’empat, un contraatac finalitzat per Lluís va sentenciar el partit amb el definitiu 4 a 2.

Resultats i classificacions


COMPETICIÓ COMARCAL DE CROS (JEEC 2014/2015)

Foto 1

Obertes les inscripcions pel primer Cros Escolar de la temporada (09.11.14)

Les inscripcions per aquesta cursa cal realitzar-les , abans de dijous 6 de novembre , a través de l'enllaç que adjuntem.

El preu d'inscripció és de 2€ que caldrà fer efectiu en el moment de recollir el dorsal el mateix dia de la cursa.

Els resultats de les curses de la Competició Comarcal de Cros són classificatòris per la Final Nacional dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya (JEEC) si aquesta és convocada.

Cartell/Horaris

Inscripcions


ASSEGURANCES JEEC 2014/2015

Foto 1

Consulteu el nou protocol d'actuació en cas d'accident d'esportistes , personal tècnic i àrbitres inscrits als Jocs Esportius de Catalunya 2104/2015.

La UCEC i els Consells Esportius no es faran càrrec de les despeses ocasionades per tota aquella persona que no hagi tramitat de manera correcta l'assegurança d'accidents a través del seu Consell Esportiu.

Protocol d'actuació en cas d'accident