Consell Esportiu del Garraf

Activitats del Consell Esportiu del Garraf

 

MINI-CAMPUS NADAL 2014

Foto 1

Activitats multiesportives per nens i nenes de 4 a 12 anys.

Un cop assolit el nombre mínim de nens i nenes per tirar endavant aquesta activitat segueixen obertes les inscripcions per la mateixa. ON I QUAN ? Dates : 29,30 i 31 de desembre i 2,5 i 7 de gener Horari : de 9:00 a 13:00 Lloc : Instal.lacions esportives municipals (VNG) PREU 30 €

Formulari d'inscripcions


LLIGA COMARCAL FUTBOL-7 (Lleure)

Foto 1

El Garra Charrua dona la sorpresa de la jornada.

El Bar La Penya Sitges va perdre la seva imbatibilitat a Primera davant un Garra Charrua que a més, aconsegueix sortir de la zona de descens que ara ocupa el Monbus que va ser derrotat per un Sports Bar Sitges-Exterior Piscines en clara línia ascendent. També ha recuperat el bon joc el Bar Serranito-Pinillos que va doblegar un Los Amigos de Zizou que s’apropa perillosament a la zona de descens. Victòries de l’All Black Castañeda enfront el Tot Gos que va començar just d’efectius i del Finques Rius davant el Stones FC en el partit més ajustat de la jornada.

A Segona A, continua amb pas ferm el Masca Asociación, líder que compta els seus partits per victòries. També van guanyar MCD, RDImpagos, CAUE 1001 i el CF Restaurant Torre d’Enveja. En el partit de dijous el Frankfurt Las Rejas s’imposava a Atl. Perroflautas per 3-1.

A Segona B, el Veterans Vilanova La Tasquita es col•loca líder en solitari després de guanyar el Fènix FC. També van guanyar Sin Sponsor, Calamars Galaxy, Luke Tubito Team i Club Tennis Ribes que es situa a quatre punts de la zona d’ascens. Tancava la jornada el Patates Fregides BH – Gavina FC amb victòria dels locals per un clar 4 a 1.

Resultats i classificacions


CURS D'INICIACIÓ A TÈCNIC D'ESPORTS

Foto 1

Exhaurides les places disponibles per aquesta acció formativa.

Els cursos d'iniciació a tècnic d'esport seran reconeguts mitjançant un certificat d’assistència que signarà l'Escola Catalana de l'Esport.

Important: aquesta formació està adreçada al voluntariat i el seu certificat d’assistència no dóna accés al Registre Oficial de Professionals de l'Esport.


L’Agrupació Territorial de Consells Esportius de Barcelona impulsa un manifest per reforçar la difusió i la implementació de valors en l’esport escolar

Foto 1

El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, ha participat avui al Museu Olímpic i de l'Esport Joan Antoni Samaranch, de Barcelona, a la presentació del Manifest de Valors amb el títol "El valor dels consells", impulsat per l’Agrupació Territorial de Consells Esportius de Barcelona en el marc del programa de valors dins dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya.

L’acte ha comptat també amb les intervencions de l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, com a vicepresident de la Unió de Consells Esportius de Barcelona i president de l’Agrupació Territorial de Consells Esportius de Barcelona, entitat organitzadora de l’acte, acompanyats de representants dels 15 Consells Esportius barcelonins que han signat el manifest.

També hi han assistit representants de diferents federacions esportives catalanes i esportistes com el jugador d’hoquei patins del FC Barcelona Marc Gual, el pilot de ral·lis Josep M. Membrado o l’exatleta olímpic Carlos Sala.

Manifest

Nota de premsa SGE


COMPETICIÓ COMARCAL DE CROS (JEEC 2014/2015)

Foto 1

Obertes les inscripcions pel tercer Cros Escolar de la temporada (21.12.14)

Les inscripcions per aquesta cursa cal realitzar-les , abans de dijous 18 de desembre , a través de l'enllaç que adjuntem.

El preu d'inscripció és de 2€ que caldrà fer efectiu en el moment de recollir el dorsal el mateix dia de la cursa.

Els resultats de les curses de la Competició Comarcal de Cros són classificatòris per la Final Nacional dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya (JEEC) si aquesta és convocada.

Cartell

Formulari d'inscripció


CLASSIFICACIÓ JUGUEM NET VOLEI

Foto 1

Classificació Juguem Net Volei


CLASSIFICACIÓ JUGUEM NET FUTBOL 7

Foto 1

Classificació Juguem Net Futbol 7


Obertes les inscripcions pel MINI CAMPUS NADAL 2014

Foto 1

Activitats multiesportives per nens i nenes de 4 a 12 anys.

ON I QUAN ?

PREU 30 €

Inscripcions fins el 19 de desembre

Per garantir el bon funcionament de les activitats el nombre mínim d’inscrits ha de ser de 15 participants per grup.

Si no s’aconsegueix el nombre mínim de inscripcions caldrà suspendre , total o parcialment , l’activitat.

L’únic cas en que es retornarà la totalitat l’import pagat serà la suspensió de l’activitat

Informació i inscripcions


CLASSIFICACIÓ JUGUEM NET FUTBOL SALA

Foto 1

Classificació Juguem Net Futbol Sala


CLASSIFICACIÓ JUGUEM NET BÀSQUET

Foto 1

Classificació Juguem Net Bàsquet


JORNADA INFORMATIVA PER A ENTRENADORS/ES DE GIMNÀSTICA RITMICA

Foto 1

Barcelona , 20 de desembre de 2014

Objectius: Donar a conèixer els canvis i la nova reglamentació de la normativa técnica de Gimnàstica Rítmica dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya del curs 2014-2015 per millorar l'esport que practiquen els/les gimnastes i la formació dels/de les entrenadors/es.

+ info


COMPETICIÓ COMARCAL DE CROS (JEEC 2014/2015)

Foto 1

Ja podeu consultar les classificacions del segon Cros Escolar de la temporada celebrat aquest passat 23 de novembre a les Pistes Municipals d'Atletisme de Vilanova i la Geltrú.

Aquesta competició , organitzada pel Consell Esportiu del Garraf i que consta de 3 proves , és classificatòria per la Final Nacional de Cros dels JEEC si aquesta és convocada

Classificacions


CURS D'INICIACIÓ A TÈCNIC D'ESPORTS

Foto 1

Obertes les inscripcions pel CIATE "Jocs i esport en edat escolar"

El CIATE ofereix una informació de qualitat adequada, facilita la informació bàsica per a la realització d’activitats esportives en l’àmbit extraescolar ajudant a sensibilitzar les petites entitats esportives, el personal tècnic voluntari, les famílies i acompanyants en la seva execució pràctica diària.

Els cursos d'iniciació a tècnic d'esport seran reconeguts mitjançant un certificat d’assistència que signarà l'Escola Catalana de l'Esport.

Important: aquesta formació està adreçada al voluntariat i el seu certificat d’assistència no dóna accés al Registre Oficial de Professionals de l'Esport.

Places limitades (30)

Informació / Butlleta d'inscripció


ASSEGURANCES JEEC 2014/2015

Foto 1

Consulteu el nou protocol d'actuació en cas d'accident d'esportistes , personal tècnic i àrbitres inscrits als Jocs Esportius de Catalunya 2104/2015.

La UCEC i els Consells Esportius no es faran càrrec de les despeses ocasionades per tota aquella persona que no hagi tramitat de manera correcta l'assegurança d'accidents a través del seu Consell Esportiu.

Protocol d'actuació en cas d'accident