Consell Esportiu del Garraf

Activitats del Consell Esportiu del Garraf

 

COMPETICIÓ COMARCAL DE CROS (JEEC 2014/2015)

Foto 1

Obertes les inscripcions pel primer Cros Escolar de la temporada (09.11.14)

Les inscripcions per aquesta cursa cal realitzar-les , abans de dijous 6 de novembre , a través de l'enllaç que adjuntem.

El preu d'inscripció és de 2€ que caldrà fer efectiu en el moment de recollir el dorsal el mateix dia de la cursa.

Els resultats de les curses de la Competició Comarcal de Cros són classificatòris per la Final Nacional dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya (JEEC) si aquesta és convocada.

Cartell/Horaris

Inscripcions


JOCS ESPORTIUS ESCOLARS DE CATALUNYA (2014-2015)

Foto 1

Per aquest proper dijous , 23 d'octubre , hi ha convocada la reunió de presentació de les competicions per equips dels JEEC.

Lloc : Sala Polivalent Complex Municipal de Futbol (Rambla Sant Jordi , s/n (VNG)

 

Reunió adreçada als responsables de les entitats i delegats/des dels diferents equips inscrits a la competició , ja que s'explicarà el reglament i desenvolupament de les activitats.


LLIGA COMARCAL FUTBOL-7 (Lleure)

Foto 1

Bar la Penya Sitges , Masca Asociación i Fenix FC primers liders en les seves respectives categories.

Resultats lògics a primera divisió on els tres equips sitgetans de la categoria van aconseguir deixar les seves porteries a zero. El Bar la Penya Sitges va passar per sobre pel recent ascendit Tot Gos (0-8), el segon classificat és el Sports Bar Sitges–Exterior Piscines que va golejar el All Blacks Castañeda que va disputar el partit curt d’efectius. Més competit va ser el Garra Charrua – Stones FC, finalment amb victòria del vermells. El Bar Serranito–Pinillos, actual subcampió de lliga, copa i supercopa es va desfer amb facilitat del Atl. Maetílico. Igualtat fins el final el Los Amigos de Zizou – Finques Rius que es van endur els primers per 4 a 3.

A segona A, espectacular victòria (7-0) del Masca Asociación , amb hat-trick de Borja Marín , que va golejar un Frankfurt Kal 95 que en les darreres temporades sempre havia estat lluitant per l’ascens fins les últimes jornades. Molta igualtat en la resta d’encontres a excepció del Nova Olivella – Penya Ribes que va finalitzar amb victoria dels ribetants per 0-5.

A segona B, el partit de la jornada el van disputar els Veterans CF Vilanova–La Tasquita, que aquest any tornen a començar des de l’última divisió, i el Luke Tubito Team. Els visitants es van avançar a la segona part amb un gol de Pavón, però en els darrers cinc minuts de partit, els gols de Tete, Malvar i Marc van capgirar el marcador. El primer líder d’aquesta divisió és un debutant a la competició, el Fenix FC, que va golejar un Patates Fregides BH, descendit l’any passat i que a priori, hauria de lluitar per recuperar la categoria.

Els reultats dels encontres disputats aquest dijous han estat : RD Impagos – MCD (3-4) i Club Tennis Ribes – Calamars Galaxy (1-2)

Resultats i classificacions


ASSEGURANCES JEEC 2014/2015

Foto 1

Consulteu el nou protocol d'actuació en cas d'accident d'esportistes , personal tècnic i àrbitres inscrits als Jocs Esportius de Catalunya 2104/2015.

La UCEC i els Consells Esportius no es faran càrrec de les despeses ocasionades per tota aquella persona que no hagi tramitat de manera correcta l'assegurança d'accidents a través del seu Consell Esportiu.

Protocol d'actuació en cas d'accident