Consell Esportiu del Garraf

Activitats del Consell Esportiu del Garraf

 

LLIGA COMARCAL D'ATLETISME ESCOLAR

Foto 1

Obertes les inscripcions per aquesta competició , reservada a atletes de les categories Benjamí , Aleví , Infantil i Cadet  , que consta de 4 jornades puntuables per la classificació final .

Les inscripcions per aquesta competició cal realitzar-les a través de l'enllaç que adjuntem.

Dies:

Hora inici:

Lloc:

+Informació

Formulari d'inscripció


LLIGA COMARCAL FUTBOL-7 (LLEURE)

Foto 1

Ajornats els partits programats pel dimecres 16 d'abril.

Ates el nombre de sol-licituds d'ajornament de partits programats per aquest proper dimecres , el Comitè Organitzador de la LLIGA COMARCAL FUTBOL-7 ha decidit posposar la disputa de tots els encontres previstos per aquest dia.

La jornada de recuperació d'aquests encontres queda fixada pel proper 23 d'abril amb els mateixos horaris programats.


Èxit en una edició més del campionat Cruyff Court de Vilanova i la Geltrú

Foto 1

El camp de futbol Cruyff Courts va acollir divendres els partits corresponents a la darrera fase del Campionat 6 Vs 6. Després dels partits classificatoris la final masculina la van disputar l'Escola Cossetània i l'Escola Pia B, amb victòria pels segons. Pel que fa a la final femenina, les guanyadores van ser les noies de l'Escola Aragai que es van enfrontar amb l'Escola Pia.

Per tant l'escola Pia B, en categoria masculina, i l'escola Aragai, en femenina, seran els representants vilanovins al campionat de Catalunya que es disputarà a Igualada el dia 18 d'abril i que donarà la possibilitat de competir per una plaça al campionat Mundial que es farà a Amsterdam al mes de juny. L'organització també va voler premiar el Joc Net, que va recaure en l'Escola Cossetània. El premi valora l'actitud de respecte dels equips durant la competició i el joc en equip. En aquesta mateixa línea, tots els jugadors i jugadores van signar la bandera del respecte. Una signatura amb la qual es comprometien a posant en pràctica, durant la competició, els valors de respecte cap als àrbitres, els oponents, el públic i l'organització. Cal destacar que, en aquest tema, ha estat molt important la implicació dels mestres de les escoles que hi han pres part.

Resultats i Classificacions


COMPETICIÓ COMARCAL DE PATINATGE ARTISTIC (JEEC 2013-2014)

Foto 1

Ja podeu consultar els resultats de la FINAL COMARCAL d'aquesta competició , celebrada el passat diumenge 6 d'abril , al Pavelló Municipal de Pins Vens (Sitges)

L'acte de cloenda i entrega de medalles va comptar amb la presència del Sr. Pep Moliné , regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sitges. L'organització de la trobada va anar a càrrec del Consell Esportiu Garraf amb la col.laboració del CPA Sitges i la Regidoria d'Esports de Sitges.

Classificacions


COMPETICIÓ COMARCAL DE TENNIS TAULA (JEEC 2013/2014)

Foto 1

Ja podeu consultar els resultats de la FINAL COMARCAL d'aquesta competició  celebrada el passat divendres 4 d'abril al Pavelló de les Casernes (VNG)

Per participar en aquesta darrera jornada calia haver disputat un mínim de 4 jornades prèvies.

Resultats i classificacions


Prop de 250 escolars de la comarca participen en la jornada "CURSES D'ORIENTACIÓ"

Foto 1

L'activitat , celebrada el passat dimecres (02.04.14)  als voltants de la Masia d'en Cabanyes , anava destinada als alumnes del cicle superior de secundària.

En la trobada han participat alumnes dels instituts Can Puig de Sant Pere de Ribes i F.X.Lluch i Rafecas de Vilanova i la Geltrú. La jornada , que s'emmarca dins del programa Activitats de Suport a la Tasca Docent (ASTD) organitzat pel Consell Esportiu del Garraf , ha comptat amb la col.laboració de l'Àrea de Cultura i Patrimoni del Consell Comarcal del Garraf.


Obertes les inscripcions pel MINI CAMPUS PRIMAVERA 2014

Foto 1

Activitats multiesportives adreçades a nens i nenes nascuts entre els anys 2002 i 2009

ON I QUAN ?

PREUS

DESCOMPTES

*15% Dte. Participants anteriors MINI-CAMPUS i/o esportistes amb fitxa JEEC

+ info

Inscripcions on.line


Notes Finals Curs Ciate 2013-2014

Foto 1

Ja podeu consultar les notes finals del curs CIATE: Joc i Esport en edat Escolar.

Notes finals